Kopen vanaf

€ 30.920

Private lease € 513

€ 503

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Peugeot 2008 SUV

De Peugeot 2008 SUV heeft krachtige en gestroomlijnde lijnen en een atletische uitstraling. Zijn voorruit is ver naar achteren geplaatst wat hem een extra dynamische look geeft en de grote verchroomde grille maken hem stoer. Aan de achterkant heeft de 2008 SUV een mooie zwart glanzende strip en een spoiler.

Deze compacte SUV is leverbaar met een benzine-, diesel- of elektromotor – aan jou de keuze! Bekijk hieronder verschillende uitvoeringen en vraag vrijblijvend een offerte aan, of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit. Hier helpen we je graag bij het maken van keuzes.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Peugeot e-2008 SUV uitvoeringen

Peugeot 2008 SUV uitvoeringen

Peugeot 2008 - Active - new - page image

Peugeot 2008 SUV

Active

Kopen vanaf

€ 30.920


  • Climate Control
  • Koplampen PEUGEOT LED technology
  • Parkeerhulp achter
  • 16 inch stalen velgen met “Style” wielplaten
Peugeot 2008 - Allure - new - page image

Peugeot 2008 SUV

Allure

Kopen vanaf

€ 32.820


  • Peugeot i-Cockpit 2D
  • Elektrisch verwarmde buitenspiegels
  • Pack Safety Plus
  • Parkeerhulp voor en achter
  • 17 inch lichtmetalen KARAKOY velgen
Peugeot 2008 - GT - new - page image

Peugeot 2008 SUV

GT

Kopen vanaf

€ 38.620


  • Peugeot i-Cockpit 3D
  • Elektrisch verwarmde buitenspiegels
  • Pack Safety Plus
  • Parkeerhulp en achteruitrijcamera
  • 17 inch lichtmetalen KARAKOY velgen
  • Draadloze telefoonlader

Peugeot 2008 SUV en e-2008 SUV prijslijst en brochure

Ben je benieuwd naar alle opties, details en actuele prijzen van de Peugeot 2008 SUV? Download dan eenvoudig online de brochure en/of prijslijst en lees alles rustig na wanneer het jou uitkomt.

DE ELEKTRISCHE PEUGEOT 2008 SUV: DE E-2008 SUV

De Peugeot 2008 SUV is verkrijgbaar met een benzine-, diesel- of elektromotor. Als je kiest voor de vernieuwde elektrische 2008 SUV ervaar je een geruisloze en soepele rijbeleving en bespaar je op brandstof- en onderhoudskosten. Met de elektrische e-2008 SUV heb je nu door een groter accupakket een totaal rijbereik van 406 km volgens de WLTP. Echter kan deze actieradius variëren door bijvoorbeeld jouw rijstijl. Ben je benieuwd naar elektrisch rijden of heb je vragen over de voor- en nadelen? Vraag een proefrit aan of kom langs in een van onze vestigingen.

Maak een proefrit in de Peugeot 2008 SUV

Benieuwd naar de Peugeot 2008 SUV? Kom hem zelf ervaren tijdens een proefrit. Maak online een afspraak of kom langs in een van onze vestigingen. Hier beantwoorden we graag al je vragen en helpen we je bij het uitzoeken of samenstellen van jouw Peugeot 2008 SUV.

De Peugeot 2008 SUV is klaar voor de toekomst

Bij het samenstellen van jouw Peugeot 2008 SUV kun je kiezen uit talloze rijhulp- en veiligheidssystemen. Daarbij kun je denken aan actieve dodehoekbewaking, automatische noodrem, verkeersbordherkenning, parkeerhulp en een systeem dat ervoor zorgt dat je in de juiste rijstrook blijft. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden en de werking in een van onze vestigingen en laten je er graag kennis mee maken tijdens een proefrit.

Naast geavanceerde rijhulpsystemen kun je met de Peugeot 2008 SUV gebruikmaken van connected services. Zo kun je met de MyPeugeot app inzicht krijgen in jouw auto, verschillende zaken regelen of voorprogrammeren en eenvoudig laadpunten vinden.

De Peugeot 2008 SUV op voorraad: nieuw en tweedehands

Wil jij het liefst zo snel mogelijk wegrijden? Kies van voor een Peugeot 2008 SUV uit onze voorraad. Wij hebben verschillende nieuwe en tweedehands exemplaren voor je klaarstaan met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Daarnaast krijg je bij aanschaf van een tweedehands Peugeot 2008 SUV altijd een leven lang gratis APK cadeau!

Hedin Automotive is jouw Peugeot-dealer

Hedin Automotive heeft jarenlange ervaring met het merk en de modellen van Peugeot. In onze vestigingen helpen wij je graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands Peugeot en adviseren wij je graag over kopen, leasen of financieren. Daarnaast houden onze specialisten in de werkplaats jouw Peugeot in topconditie. Zo kun je bij ons altijd terecht voor onderhoud, reparatie, APK en eventuele schades.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Peugeot 2008 SUV

Wat kost een Peugeot 2008 SUV?

De prijs van de 2008 SUV verandert doorlopend en is afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties. Kom naar de vestiging voor de meest actuele prijs.

Is de Peugeot 2008 SUV elektrisch leverbaar?

Ja, de Peugeot 2008 SUV is leverbaar met een benzine-, diesel- of elektromotor.

Wat is de actieradius van de elektrische Peugeot e-2008 SUV?

Met de elektrische e-2008 SUV heb je een totaal rijbereik van 341 km volgens de WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

Hoe groot is de bagageruimte van de Peugeot 2008 SUV?

In de achterbak van de 2008 SUV past minimaal 434 liter.